BURSA / GÜRSU - Adaköy Ateş Sarıbal Ortaokulu

Ödüllü Logo Tasarım Yarışması Başladı.

"Adaköy'ü Yansıt" temalı Bluetooth kulaklık ödüllü logo yarıışmamız başlamıştır. Yarışmaya tüm öğrencilerimiz, veli ve köy halkı katılabilir. Adaköy'ü simgeleyen, yansıtan logo tasarlayarak en geç 22 Aralık 2023 Cuma gününe kadar okulumuza başvurabilirler. Kazanan logo 29 Aralık Cuma günü bayrak töreninde açıklanacaktır.

LOGO TASARIMI YARIŞMA KURALLARI

1. Her katılımcı yarışmaya bir tasarımla katılabilir.

2. Tasarım katılımcının kendisine ait olmak zorundadır.

3. Yarışmaya tüm öğrencilerimiz, köy halkımız ve velilerimiz katılabilir.

4. Yarışmanın konusu “ Adaköy’ü yansıtan, anlatan, simgeleyen bir logo tasarlamaktır.”

5. Bu bir resim yarışması değildir, dolayısıyla yapılan tasarım logo ya da minimal bir tasarım olarak baskılarda kullanılabilir olmalıdır.

6. Yapılan tasarım renklendirilmiş olmalıdır, karakalem çalışmalar değerlendirmeye alınmayacaktır. Renklendirme için her türden boya kullanılabilir. Ayrıca renkli dijital çizim tasarımla da yarışmaya katılabilirsiniz.

7. Teslim edilen tasarımın arkasına katılımcının bilgileri yazılacaktır.

8. Son başvuru tarihi 22 Aralık 2023 Cuma günüdür. Sonrasında teslim edilen tasarımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

9. Tasarımları öğretmenlerimizden, köy muhtarımızdan ve  okul aile birliğinden oluşan bir kurul değerlendirecektir.

10. Kazanan tasarım 29 Aralık 2023 Cuma günü İstiklal Marşı töreninde açıklanacaktır.

11. Kazanan tasarımın sahibi katılımcıya ödül olarak “Bluetooth Kulaklık” verilecektir.

Yarışmaya katılacak tüm katılımcılara başarılar diliyoruz.

Kemal Ata KOÇ

Adaköy Ateş Sarıbal İlk ve Ortaokulu Müdürü