BURSA / GÜRSU - Adaköy Ateş Sarıbal Ortaokulu

Ekm

Kodlama Haftası (#codeweek) kapsamında yaptığımız etkinliklere katılım sağlayan öğrencilerimize sertifikalarını verdik.

Ekm

Okul Kütüphanemizi Türkçe Öğretmenimiz Yelda GÜLTEKİN, İngilizce Öğretmenimiz Anıl ŞERBETÇİ ve öğrencilerimizin de büyük yardımlarıyla kitaplık raflamıza ve kitaplarımıza kodlar vererek düzenledik ve kitaplarımızı barkodlarıyla bilgisayara kaydettik.

Eyl

Her hafta Cuma günü İstiklal Marşı töreninde kupa ve sertifikalarını verdiğimiz "Sınıfım Temiz" projesinin üçüncü haftanın ödül kazanan sınıfları belli oldu.

Eyl

Her hafta Cuma günü İstiklal Marşı töreninde kupa ve sertifikalarını verdiğimiz "Sınıfım Temiz" projesinin ikinci hafta ödül kazanan sınıfları belli oldu.

Eyl

İlköğretim haftasını öğrencilerimizle birlikte kutladık.

Eyl

Her hafta Cuma günü İstiklal Marşı töreninde kupa ve sertifikalarını vereceğimiz "Sınıfım Temiz" projesinin ilk hafta ödül kazanan sınıfları belli oldu.

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılının herkese hayırlı olması dileğiyle ilk ders zilimizi çaldık.