BURSA / GÜRSU - Adaköy Ateş Sarıbal Ortaokulu

Kas

İlk ve Ortaokul öğrencilerimize ve Velilerimize yönelik rehberlik çalışması yapıldı.

Kas

Okulumuzda Jandarma Trafik ekipleri tarafından trafik eğitimi verildi.

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 84. yılında okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası (29 Ekim - 4 Kasım) çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

Ekm

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) hayata geçti.

Ekm

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim 2 Birimi tarafından gerçekleştirilen Veli Psikoloji Atölyesi Psikolojik Danışman Erhan AĞBABA tarafından 8. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Faruk BEKTAŞ okulumuza müdür olarak göreve başlayan Kemal ATA KOÇ'u ve öğretmenlerimizi ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılı için başarı dileklerini iletti.